top of page

Styrelsen

Styrelsen 2022

Flemming Vejlö - Styrelseordförande | Scionova AB

Flemming är ansvarig för sälj, marknad och kommunikation på Scionova. Han har en lång erfarenhet inom produktutveckling och komplexa affärer. Scionova är ett utvecklingsföretag med fokus på uppkoppling och IoT produkter från hårvarunära mjukvaruutveckling till cloud och appar. Kunderna finns inom en mängd olika branscher bl.a. medicin, fordon, telekom, smarta hem, och industri.

Iman Habib - Ledamot | Plejd AB

Iman är personalchef på Plejd AB och har en stark Entreprenör bakgrund inom produktutveckling och konsultbranchen. Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.


Erik Graef Behm - Ledamot | Establisment Strategist, Region Halland - Invest in Halland

Erik är Establisment Strategist för Region Halland, ansvar för inward investment samt klusterutveckling för att stödja den Hallänska ICT-branschen. Region Halland arbetar för att skapa förutsättningar för hela regionens näringsliv genom att bistå med kunskap, kontakter och arenor för samverkan mellan de 4 kommunerna.


Martin Aaby-Ericsson - Ledamot | Broccoli Engineering AB

Martin som konsult på Broccoli Engineering arbetar med test/verifiering från krav till testfall, automatisering av testerna och rapportering mot projektet. Broccoli är ett konsultbolag med inriktning mot alla delar i ett projekt, från systemering till testning via hård- och mjukvara. Vi arbetar mot flera branscher bl.a. fordon, medicin och marin.

Gunnar Andersson - Ledamot | SER - Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening

Gunnar är styrelseledamot i SER (Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening), gick ut Chalmers Elektroteknik 1987. Han har en bakgrund som spänner över internationell försäljning och projektledning av management system för bland annat Ericsson. Han är SERs representant i mentorprogrammet MEDIT vid Chalmers och samordnar lokala SERarrangemang som seminarier och företagsbesök i Västsverige med EIG.

Tony Soukka - Suppleant | EMC Services AB

Tony Soukka är Head of Marketing och Sales på EMC Services där han arbetar med att stötta utvecklingsföretag med konsulttjänster, utbildning och provning inom EMC samt miljöprovning.


Göran Wetter - Suppleant | RISE IVF

Göran jobbar på RISE IVF inom området material- och felanalys av elektronik. RISE IVF är experter på tillämpad forskning, och har kompetens, industrierfarenhet och kontaktnät som sträcker sig över en rad olika kompetensområden. RISE IVF ligger i framkant med att ta fram och utveckla nya tekniker, metoder och produkter för direkt tillämpning i industrin.

Hedersledamot


Gilbert Lundgren - Hedersledamot | Novametric AB

Gilbert driver Novametric och är längst sittande styrelsemedlemen på EIG. Novametric bedriver forskning, konsultverksamhet, utveckling, tillverkning och försäljning inom området för elektriska, elektroniska och optiska produkter med inriktning mot mättekniska tillämpningar.

Valberedningen 2021


Robert Olsson - Valberedning | Frontside Electronics AB

Robert är grundare för Frontside Electronics AB, ett högteknologiskt företag med mer än 40 års erfarenhet av avancerad elektronikproduktion i Göteborg. Rationellt och med mycket hög kvalitet.​


Jan Linders - Valberedning | Jan Linders Ingenjörsfirma

Jan grundade och driver Jan Linders EMC Laboratorium, ett företag verksamt inom EMC och LVD med angränsande områden. Företaget har över 18 år arbetat med provning, CE-märkning, undersökning, analys och konstruktionshjälp.

Williy Bengtsson - Valberedning | TRIGTEK Systemutveckling AB

Willy grundare för Trigtek och arbetar som elektronikutvecklare med bakgrund inom mjukvara och hårdvara. Willy var Ordförande för EIG från 2011-2015

bottom of page